Veckans..

Veckans höjdpunkt: Jag fick ett oväntad och väldigt efterlängtat besök i måndags. Så roligt att träffa en saknad person.   

Veckans jobbigaste/tråkigaste: Allt regn, denna veckan har bestått av väldigt mycket regn. Så tråkigt!

Veckans chockerande: Dagens snö, liksom va hände? Jag vill ha vår nu, längtar så otroligt mycket efter det och speciellt nu när det blev sommartid idag. 

Veckans bästa: Gårdagens kalas för Tina och Olivia. De hade gjort det så fint och det var verkligen lyckat! De blev så glada för sina presenter vilket alltid känns bra. Även vår träff i tisdags får ingå i veckans bästa! 

Veckans moment: Att jag fick biljetter till Victor Leksell, så otroligt glad för detta då jag har velat se han så länge. 🎶 

Veckans boost: Tina, hon ger mig så himla mycket energi! Hon är en fantastisk vän som alltid peppar och alltid stöttar mig. Att få ett meddelande när man minst anar att hon är tacksam för en, eller att hon är stolt över mig...hur fint är inte det? 

Veckans mående: Förutom min trötthet som jag "kämpar" med varje dag just nu så har det varit en bra vecka med mycket händelse. Så roligt med en vecka som innehåller mycket av det man tycker om. 

Veckans mysigaste: Jag åkte förbi mamma och Johan igår efter kalaset och det va mysigt att umgås lite med dem. Även kvällsfikan hos farmor idag får ingå. Älskar att spendera tid med min familj! 

Veckans dryck: Pändy dryck, så himla god och prisvärd!

Veckans roligaste: I torsdag hoppade jag lite smått med Fina vilket va väldigt roligt då vi inte har gjort det på väldigt länge. Har ju varit vinter, snö och fruset. Hon va väldigt lycklig kan man säga 🐴

Veckans köp: Har inhandlat en del denna veckan faktiskt som är utöver de vanliga. Presenter till Tina och Olivia som jag faktiskt kan visa nu eftersom kalaset va igår. Sen har jag även köpt ett par kängor som jag fyndade på hööks, hittade även lock till mitt lusernspann. hästgodis och B-vitamin till min kräsna häst. Så glad att jag äntligen har hittat en B-vitamin som hon gillar, och även hästgodis. Jag har fått "lära" henne att gilla det...hör ni?! 😉

Veckans godaste maträtt: Gårdagens tacos, finns inget bättre än tacos!

Veckans blogg/inspo: Denna veckan blir det fina MissMinnea En härlig tjej som delar med sig om öppna och bra inlägg. Man får följa hennes vardag, hon delar med sin av fina bilder

(null)

(null)